Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Коптильня електрична Daddy Smoke призначена для приготування продуктів гарячим копченням.
Усередині коптильня обшита нержавіючою сталлю, що продовжує термін її експлуатації і полегшує процес чищення. Стінки утеплені мінеральною ватою. Завдяки встановленому нагрівачу на 1кВт і терморегулятору, температуру для готування можна встановити від 30 до 120 градусів.
Процес приготування в електричній коптильні досить простий і не вимагає особливих умов з підготовки. Замаринований продукт укладається на решітки з харчової нержавійки або підвішується на гачки. На нижній піддон, розташований над ТЕНою, насипається невелика кількість зволоженою тріски. Терморегулятором встановлюється необхідна температура, відповідно до рецепта і вмикається кнопка «Мережа». Час приготування засікається з моменту, коли з димаря піде дим.
Встановлений в коптильні конвекційний вентилятор дозволяє рівномірно розподіляти дим і нагріте повітря в камері. Слід враховувати, що при включеному вентиляторі тріска тліє повільніше і це дозволяє уникнути сильного утворення кіптяви. Якщо необхідно збільшити кількість диму в камері вентилятор можна відключити на кілька хвилин.